Meksika Körfezi Yangın - Deep Horizon Felaketi » Bilgiustam / Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını belirtildi.

Meksika Körfezi Yangın - Deep Horizon Felaketi » Bilgiustam / Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını belirtildi.. Meksika petrol şirketi pemex, platformdan 300 işçinin boşaltıldığını bildirdi. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide. Yangın daha sonra yoğun çabalar sonucu söndürüldü. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını belirtildi.

Meksika körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama meydana geldi. Yaşanan gaz sızıntısı, okyanusun ortasında büyük bir yangın çıkmasına sebep oldu. Yangın daha sonra yoğun çabalar sonucu söndürüldü. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Reuters, meksika'nın yucatan yarımadası yakınlarındaki yangın yeri dairesel bir şekle sahip olduğu için sosyal medya bu olayı ateş gözü olarak adlandırdı.

Meksika Körfezi'nde yangın | NTV
Meksika Körfezi'nde yangın | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Yangın daha sonra yoğun çabalar sonucu söndürüldü. Tvm'in haberine göre, meksika körfezi'nde meksika devlet şirketi remeks'e ait 168 bin varil petrol yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide. Meksika körfezi'nde petrol platformunda yangın: Meksika körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama meydana geldi. Patlama sonucu denizin yüzeyinde oluşan yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Patlamanın ardından çıkan yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sardı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide.

Meksika körfezi'nde bir petrol platformunda sabaha karşı başlayan yangın, sürüyor.

Meksika'da devlet petrol şirketi pemex'e ait olan bir petrol boru hattı patladı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika körfezi'nde bir petrol platformunda sabaha karşı başlayan yangın, sürüyor. Meksika'da devlet petrol şirketine ait denizin 78 metre derinliğindeki bir su altı boru hattında sabahın erken saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı. Meksika körfezi'nde 2010 yılında bir bp petrol kulesi patladı ve 130 milyon galondan fazla ham petrol suya karıştı. Patlama sonucu denizin yüzeyinde oluşan yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide. Meksika körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama meydana geldi. Searchimp is a simple search engine. Meksika'da denizin altındaki petrol boru hattında patlama meydana geldi. 300 işçinin çalıştığı meksika körfezi'ndeki campeche koyunda petrol devi pemex şirketine ait platformda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide. Son dakika haberleri, en güncel flaş haberler, gündem, siyaset, ekonomi, memurlar, televizyon, spor, magazin, yaşam ve dünya haberleri, video ve galerileri bubio.web.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Yangın daha sonra yoğun çabalar sonucu söndürüldü. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'da devlet petrol şirketine ait denizin 78 metre derinliğindeki bir su altı boru hattında sabahın erken saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı. Meksika körfezi yakınlarındaki campeche eyaleti açıklarında sabahın erken saatlerinde denizaltı hattındaki vanada patlama ve petrol sızıntısı nedeniyle yangın çıktı. 168 bin varil petrol taşıyan tanker patlamanın ardından yanmaya başlarken.

Meksika Körfezi'nde petrol boru hattında patlama: Deniz ...
Meksika Körfezi'nde petrol boru hattında patlama: Deniz ... from www.a3haber.com
Son dakika haberleri, en güncel flaş haberler, gündem, siyaset, ekonomi, memurlar, televizyon, spor, magazin, yaşam ve dünya haberleri, video ve galerileri bubio.web.tr adresinden takip edebilirsiniz. Meksika körfezi yakınlarındaki campeche eyaleti açıklarında yaşanan patlama sonrası yangın çıktı. Meksika körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman. Meksika körfezi'nde bir petrol platformunda sabaha karşı başlayan yangın, sürüyor. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından sobre el incendio registrado en aguas del golfo de méxico, en la sonda de campeche, a. Meksi̇ka körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama meydana geldi. Alevler suların üzerine çıkarken, üç ayrı tekneyle yangın söndürülmeye çalışıldı.

Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Meksika körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman. Meksi̇ka körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama meydana geldi. Patlama sonucu denizin yüzeyinde oluşan yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Meksika petrol şirketi pemex, platformdan 300 işçinin boşaltıldığını bildirdi. 4 ölü, 45 yaralı meksika körfezi'nde, petrol devi pemex'e ait platformda meydana gelen patlamanın ardından. 300 işçinin çalıştığı meksika körfezi'ndeki campeche koyunda petrol devi pemex şirketine ait platformda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Meksika körfezi'nde, 168 bin varil petrol taşıyan tankerde patlama meydana geldi. Meksika'da denizin altındaki petrol boru hattında patlama meydana geldi. Meksika körfezi yakınlarındaki campeche eyaleti açıklarında sabahın erken saatlerinde denizaltı hattındaki vanada patlama ve petrol sızıntısı nedeniyle yangın çıktı. Ana sayfa gündem meksika körfezi'nde denizin altında çıkan yangın söndürülemiyor! Yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide. Yaşanan gaz sızıntısı, okyanusun ortasında büyük bir yangın çıkmasına sebep oldu. Meksika'da devlet petrol şirketine ait denizin 78 metre derinliğindeki bir su altı boru hattında sabahın erken saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı.

Meksika körfezinde yangın i̇le meydan okudular! Meksika körfezi'nde, 168 bin varil petrol taşıyan tankerde patlama meydana geldi. Reuters, meksika'nın yucatan yarımadası yakınlarındaki yangın yeri dairesel bir şekle sahip olduğu için sosyal medya bu olayı ateş gözü olarak adlandırdı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'da devlet petrol şirketine ait denizin 78 metre derinliğindeki bir su altı boru hattında sabahın erken saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle yangın çıktı.

Meksika Körfezi'nde petrol botu hattında çıkan yangın ...
Meksika Körfezi'nde petrol botu hattında çıkan yangın ... from www.yenisoz.com.tr
Meksika körfezi'nde, 168 bin varil petrol taşıyan tankerde patlama meydana geldi. Meksika körfezi yakınlarındaki campeche eyaleti açıklarında sabahın erken saatlerinde denizaltı hattındaki vanada patlama ve petrol sızıntısı nedeniyle yangın çıktı. Reuters, meksika'nın yucatan yarımadası yakınlarındaki yangın yeri dairesel bir şekle sahip olduğu için sosyal medya bu olayı ateş gözü olarak adlandırdı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından sobre el incendio registrado en aguas del golfo de méxico, en la sonda de campeche, a. Meksika körfezi'ndeki veracruz limanı açıklarında seyreden bir tankerde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sardı. Meksika körfezi'nde 2010 yılında bir bp petrol kulesi patladı ve 130 milyon galondan fazla ham petrol suya karıştı.

Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Searchimp is a simple search engine. 4 ölü, 45 yaralı meksika körfezi'nde, petrol devi pemex'e ait platformda meydana gelen patlamanın ardından. 300 işçinin çalıştığı meksika körfezi'ndeki campeche koyunda petrol devi pemex şirketine ait platformda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Tvm'in haberine göre, meksika körfezi'nde meksika devlet şirketi remeks'e ait 168 bin varil petrol yangın kısa zamanda 200 metre uzunluğundaki tankerin her yanını sararken, liman yönetimi gemide. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika'nın devlet petrol şirketi pemex, sabah saatlerinde meksika körfezinde su altı petrol boru hattındaki patlamanın ardından çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Meksika körfezi yakınlarındaki campeche eyaleti açıklarında sabahın erken saatlerinde denizaltı hattındaki vanada patlama ve petrol sızıntısı nedeniyle yangın çıktı. Alevler suların üzerine çıkarken, üç ayrı tekneyle yangın söndürülmeye çalışıldı. Meksika körfezi'nde petrol platformunda yangın: Yangın yaklaşık 10 saattir kontrol altına alınamazken, yangın söndürme çalışmaları 3 söndürme gemisi. Yaşanan gaz sızıntısı, okyanusun ortasında büyük bir yangın çıkmasına sebep oldu.

Posting Komentar

0 Komentar